Peru Dag 22
Home Up

 

Datum : 15/11/2003

Eindbestemming : Bonaire

Activiteiten : Museo Arquelogico & Vliegreis (1)  

Accomodatie : Vliegtuig Lima - Bonaire

07:45 We worden gewekt

08:15 Ontbijt

08:45 Vertrek naar museum

09:30 Museo Arquelogico (Pueblo Libre)

Best wel een interessant en mooi museum, maar meer van hetzelfde (pottekes-pannekes-...), misschien beter in het begin van de reis bezoeken.

11:30 Einde bezoek

Bus is spoorloos, en gids heeft geen telefoonnummers bij. Na ongeveer 3 kwartier (!) wachten duikt hij dan toch op, waarna we kunnen vertrekken.

Een viertal leden van de groep kiest ervoor om nog een laatste museum te bezoeken, de rest gaat terug richting Miraflores. Selena en ikzelf kiezen ervoor om naar het shoppingcenter gebracht te worden, maar tot onze verrassing worden we ook aan het hotel afgezet, met de boodschap dat het toch niet zover wandelen meer is en het shoppingcenter niet op de normale route ligt. Op zich waar, maar de gids was vergeten dat het ander museum ook niet op de normale route lag, en we weeral ruim tijd verloren waren. Wat voor de een gedaan werd, ging dus niet voor de ander. Niet correct dus.

Dirk en Jurgen vergezelden ons op de tocht naar het shoppingcenter, en daarna terug naar de centrale plaza, waar we nog een paar heerlijke pizza's verorberden. Na nog een beetje shopping op de indianenmarkt hebben we nog iets gedronken in een sportcafé, en daarna zijn we teruggekeerd naar het hotel om ons klaar te maken voor de terugreis.         

17:45 Vertrek naar luchthaven

En afscheid genomen van de gids

21:30 Vertrek naar Bonaires

met een McDonell van KLM

Back Next